Waarom een nieuwe website over horeca, kunst en cultuur en dienstverlenende bedrijven in uw regio?

Het ontstaan van eindhovenregio.nl

Gedurende enkele jaren hebben we op internet de ontwikkelingen gevolgd over de vindbaarheid van bedrijven in meerdere regio's. Er zijn veel websites die iets over de horeca te vertellen hebben.

Er vielen ons steeds twee dingen op:

  • Veel websites vermelden wel naam en adres met telefoonummer, maar verder weinig info, geen foto's of slechts één. Bijna nooit is er een verhaal over de zaak zoals de eigenaar die zelf zou aanprijzen.
  • Ook zijn er veel websites die wel informatie geven, maar die informatie staat er ook nog als het bedrijf al lang weer is verdwenen. Een enkele keer kwam het ook voor, dat de naam van de zaak was gewijzigd en dit niet op de website(s) wordt vermeld.

Wat doet eindhovenregio.nl dan anders?

Bij eindhovenregio.nl zal dit nauwelijks voorkomen. We zijn van plan om actief contact te onderhouden met de eigenaren van de bedrijven én met de Kamer van Koophandel, zodat we de informatie op onze website steeds actueel kunnen houden.

We gaan er voor zorgen dat u steeds actuele informatie over uw regio, haar horeca, kunst en cultuur en dienstverlenende bedrijven zult kunnen vinden. We gaan in overleg met de gemeentes informatie aanbieden over culturele zaken, zoals evenementen in de stad en programma's van theaters en musea.

U kunt op een snelle en eenvoudige manier vinden wat u zoekt. We durven bijna te stellen: Als u het hier niet vindt heeft uw regio het niet!

Als u nog een vraag of opmerking heeft over deze website, aarzelt u dan niet om een e-mail te sturen naar
We hopen dat u met plezier op deze website rondkijkt!

Met vriendelijke groet,

Edze de Boer

Edze de Boer
webmaster van eindhovenregio.nl