Oriëntal Green House

Opmerkelijk
SU
 
0.0
 
0.0 (0)
4532   0   4   0
Schrijf een beoordeling
oriental_01
oriental_04
oriental_03
oriental_02

Locatie

Adres
Aalsterweg 281
Postcode
5644 RD
Plaats
Eindhoven

Contact

Telefoon
040-2930520
E-mail adres

Openingstijden

Dagelijks
17:00 - 22:25
Opmerking
Afhalen 16:00 - 22:25 uur; bezorgen 17:00 - 22:25

Restaurant info

Type keuken
Type maaltijd
Specialiteiten

Welkom in Oriental Green House, een Aziatisch Brabants familiebedrijf dat inmiddels ruim 20 jaar bestaat!
In een fraai, groen gebouw met karakteristieke pilaren en grootse serres heten wij u van harte welkom!

Het complex omvat 3 verschillende restaurants, elk met zijn eigen unieke uitstraling en specialiteiten, waarbij het interieur afgestemd is op de keuken die gepresenteerd wordt. In deze sfeervolle ambiance tonen de chefkoks vol trots hun culinaire kunsten en kunt u genieten van Oosterse gastvrijheid.

 

Pacific Ocean Buffet
In het Pacific Ocean Buffetrestaurant kun je dagelijks terecht voor een mooi gevarieerd Aziatisch buffet. Van de lekkerste sushi van Brabant, heerlijke oesters tot een mals Ossenhaas gerecht of de klassieke Babi Pangang, hier hoef je niet op voorhand te kiezen! Ook het dessertbuffet is met alleen huisgemaakte desserts en vers fruit een uitdaging voor iedereen. Van gezellig met zijn tweetjes, met de familie of tot groepen van maximaal 175 personen tillen wij onbeperkt dineren naar een hoger niveau.
oriental pacific ocean buffet 600x220

 

Sushi Restaurant
In ons intieme a la carte restaurant op de 1e etage kun je heerlijk plaatsnemen voor een lekker drankje, om daarna te genieten van een smakelijke sushi-boot. Het is natuurlijk ook mogelijk om naar eigen wens je sushi’s te laten maken, waarbij je kunt kiezen uit onder andere de Greenhouse roll, Rainbow roll, of de lekkerste Nigiri’s.
oriental sushi restaurant 600x220

 

A La Carte
Op de 1e etage kun je naast de lekkerste sushi’s ook van de Chinese keuken genieten. Shared dining menu’s, waarbij verschillende gerechtjes in het centrum van de tafel worden geserveerd, kun je hier samen met jouw gasten van genieten.
Ontdek zo de smaaknuances die onze chefs hun gerechten mee geven door jarenlange training in hun thuisland van vele smaken, China.
oriental alacarte 600x220

 

Japans Teppanyaki
In ons Japans teppanyaki-restaurant op de 2e etage vindt het ware spektakel plaats. De meeste verse vis en vleesgerechten worden op de bakplaat bereid waaraan je plaatsneemt. Hier zit je dus altijd aan de Chef’s Table!
Voor het vieren van een verjaardag, jubileum of werkprestatie is het Japans restaurant de uitgelezen plek. Van gezellig met zijn tweetjes, met de familie tot groepen van 66 personen ontvangen wij graag.
oriental teppanyaki 600x220

Kaart

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Locatie
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit
Parkeergelegenheid
Commentaar
Powered by JReviews