Restaurant Minos Pallas

Opmerkelijk
SU
 
0.0
 
0.0 (0)
4035   0   4   0
Schrijf een beoordeling
minos_pallas_02_800
minos_pallas_34_800
minos_pallas_35_800
minos_pallas_24_800

Locatie

Adres
Geldropseweg 440
Postcode
5645 TL
Plaats
Eindhoven

Contact

Naam eigenaar
Yannis Vassiliou, Nektaria Papadimitriou & Evangelo Vassiliou
Telefoon
040-2118623
E-mail adres

Openingstijden

Dagelijks
16:00 - 24:00
Opmerking
De keuken is geopend tot 22:00 uur. Lunchen is mogelijk op afspraak.

Restaurant info

Type keuken
Type maaltijd

Extra's

Extra informatie

Minos Pallas is door de jaren heen een begrip geworden in Eindhoven. Al 16 jaar zorgen we ervoor dat een avond uit bij ons niet alleen bestaat uit een huiselijke sfeer waarin u heerlijk kunt eten, maar brengt ook de muziek een zeer authentieke sfeer met zich mee; waardoor de Griekse ambiance bij ons optimaal tot z'n recht komt.

logo minos pallas

Bij ons kunt u gebruik maken van het restaurant, maar daarnaast ook een drankje komen drinken in de bar of in de lounge. Er is een aparte rookgelegenheid en u heeft bovendien de mogelijkheid om uw auto gratis te parkeren wanneer u plaatsneemt in onze grote achtertuin, om ook tijdens een zwoele zomeravond te genieten van een heerlijke avond uit. Of u nu voor op ons terras plaatsneemt, of liever binnen bij de open haard zit tijdens uw maaltijd of uw drankje; we staan altijd voor u klaar en nemen u graag mee in onze Griekse culinaire wereld waar smaak en gezelligheid hand in hand gaan.

Bij Minos Pallas kunt u gebruik maken van een open salade buffet, dat we zelf zeer zorgvuldig voorbereiden en aanvullen zodra dit nodig blijkt. Zo zorgen we ervoor dat u bij ons niets tekort komt en alles altijd 100% vers is. Op die manier zullen de fantastische smaak en heerlijke Griekse sfeer elkaar vinden tijdens een avond vol sfeer.

Kaart

Bezoekers-beoordelingen

Er zijn nog geen bezoekers-beoordelingen voor deze listing.
Beoordelingen (hoe hoger hoe beter)
Locatie
Gastvrijheid
Prijs-kwaliteit
Parkeergelegenheid
Commentaar
Powered by JReviews